Foto: Xanya69/Shutterstock

Viegla un neparasta. Skābeņu zupa ar griķiem 8

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas:

• 250-300 g skābeņu

• 1 ēdamkarote eļļas

• 8 glāzes dārzeņu buljona

• pusglāze griķu

• 1 burkāns

• 1 sīpols

• malti melnie pipari

• sāls

Gatavošana:

Burkānu un sīpolu sagriež. Sausā katliņā ieber griķus, karsē kādas četras minūtes, tad pievieno eļļu, sagriezto burkānu un sīpolu un sautē aptuveni trīs minūtes.

Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Lasīt citas ziņas

Pielej buljonu un vāra 10 minūtes. Skābenes sagriež (var izmantot konservētās), pieber maltus melnos piparus pēc garšas.

Zupu vēlreiz uzkarsē, pēc tam ļauj atpūsties 10 minūtes.

Pasniedz ar skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.