Foto: OlegPandaboev/Shutterstock

Tomātu zupa. Var ēst kā siltu, tā aukstu 0

• 6 vidēji sīpoli

• 4 tomāti (vai tomātu konservi savā sulā)

Reklāma
Reklāma

• 1 neliela kāpostgalva

• 2 zaļās paprikas

• 1 burkāns

• 2–3 ķiploka daiviņas

• selerijas kāti

• saišķītis pētersīļu

• dilles

Kokteilis
Vīrieši, kuri baidās pazaudēt savas sievietes, parasti dara šīs 11 lietas, pat ja viņiem to neprasa
Lavrovs skaidro, kāpēc Aļaskā ieradās džemperī ar nepārprotamu vēstījumu
Pasaulei to nevajadzēja dzirdēt: Tramps domāja, ka mikrofons ir izslēgts un netīšām “izpļāpājas” par Putinu 73
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, uzlej aukstu ūdeni tā, lai pārklāj dārzeņus.

Vāra uz nelielas uguns 15–20 minūtes. Svarīgi neļaut dārzeņiem pilnībā izvārīties. Ja tie ir nedaudz kraukšķīgi, tie saglabā aromātu un nezaudē garšas īpašības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu var ēst, cik grib un kad grib, – gan aukstu, gan uzsildītu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.