Foto: OlegPandaboev/Shutterstock

Tomātu zupa. Var ēst kā siltu, tā aukstu 0

• 6 vidēji sīpoli

• 4 tomāti (vai tomātu konservi savā sulā)

Reklāma
Reklāma

• 1 neliela kāpostgalva

• 2 zaļās paprikas

• 1 burkāns

• 2–3 ķiploka daiviņas

• selerijas kāti

• saišķītis pētersīļu

• dilles

Kokteilis
Piektdiena, 13.datums. Ir viena zodiaka zīme, kurai īpaši jāuzmanās, bet arī viena, kurai šī ir īsta veiksmes diena
Vai sācies jauns karš? Braže komentē pagājušās nakts dramatiskos notikumus
Sāciet dienu pareizi: slepens ieradums, kas aktivizē vielmaiņu vēl pirms brokastīm
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, uzlej aukstu ūdeni tā, lai pārklāj dārzeņus.

Vāra uz nelielas uguns 15–20 minūtes. Svarīgi neļaut dārzeņiem pilnībā izvārīties. Ja tie ir nedaudz kraukšķīgi, tie saglabā aromātu un nezaudē garšas īpašības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu var ēst, cik grib un kad grib, – gan aukstu, gan uzsildītu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.