Foto: OlegPandaboev/Shutterstock

Tomātu zupa. Var ēst kā siltu, tā aukstu 0

• 6 vidēji sīpoli

• 4 tomāti (vai tomātu konservi savā sulā)

• 1 neliela kāpostgalva

• 2 zaļās paprikas

• 1 burkāns

• 2–3 ķiploka daiviņas

• selerijas kāti

• saišķītis pētersīļu

• dilles

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, uzlej aukstu ūdeni tā, lai pārklāj dārzeņus.

Vāra uz nelielas uguns 15–20 minūtes. Svarīgi neļaut dārzeņiem pilnībā izvārīties. Ja tie ir nedaudz kraukšķīgi, tie saglabā aromātu un nezaudē garšas īpašības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu var ēst, cik grib un kad grib, – gan aukstu, gan uzsildītu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.