Rāceņu zupa.
Rāceņu zupa.
Valda Semjonova foto

Skābētu rāceņu zupa
 0

Sastāvdaļas:

Aitas vai cūkas gaļa

Skābēti rāceņi

Burkāni

Sāls, pipari, lauru lapas, skābs krējums

Šai zupai noder trekna gaļa – aitas gaļa vai cūkgaļa (ribiņas vai mugurkauls). Liek vārīties gaļu, pēc tam pievieno skābētus rāceņus, ko sagriež kubiciņos vai sarīvē. Jāņem vērā, ka rāceņi vārās ilgi. Vēlāk var pievienot diezgan daudz sarīvētu burkānu. Pieliek arī sāli, piparus, lauru lapas.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Zupai ir skābena garša. Pasniedz ar skābu krējumu. Lai būtu sāta sajūta, klāt piekož novārītus un apceptus kartupeļus.

Recepte no Ilūkstes novada Bebrenes pagasta “Gulbju” mājām

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.