Foto – Timurs Subhankulovs

Austrumnieku zupa – asa un ātri pagatavojama 1

Kaut ko karstu, asu, siltu! Jā, to sniedz šī gardā austrumnieku zupa! Vajadzēs buljona kubiņu, garneles, 100 g šampinjonus, 2 mazus čili piparus, 2 puravus, 1 citronu, dažas kabača šķēles, ingvera gabaliņu un zaļos lociņus.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Sākumā buljonā pavāra sagrieztus čili piparus un ingveru, tad pieber kabača gabaliņus, purava ripiņas, sagrieztus zaļos lociņus un šampinjonus, beidzot piespiež citrona sulu. Zaļumi, sāls, melnie maltie pipari – pēc patikas. 


Iesaka žurnāla ‘Mājas Viesis” autore Ilze Vītola

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.