Rūgušpiena zupa ar skābētiem kāpostiem 1
4 glāzes rūgušpiena, 300 g skābētu kāpostu, 1 glāze saldā krējuma, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes miltu, 50 g sviesta, pipari, ķimenes, cukurs.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā
58
VIDEO. “Viss grāvis šūpojas!” Medniece fiksējusi interesantu novērojumu – sākumā šķitis, ka tas ir bebrs…
8
Sviestā apcep smalki sagrieztus sīpolus ar ķimenēm un pipariem, pievieno sagrieztus skābētus kāpostus. Kad tie pusgatavi, sagatavo aizdaru no rūgušpiena, salda krējuma un miltiem. Ar to pārlej kāpostus un vāra gatavus. Ja vēlas, var pievienot arī mazliet cukura.