Foto – Shutterstock
Skābputra un rūgušpiena zupas. 8 senas un jaunas receptes 1
Rūgušpiena un kabaču zupa
1 glāze rūgušpiena, 200 g kabaču, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes rīsu, 1 l ūdens, sāls, 1 ēdamkarote kapātu selerijas zaļumu.
“Viņus valsts faktiski iepērk kā lielgabalu gaļu” – Krievija veikusi karā nogalināto skaitīšanu, rezultāti…
79
Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības
22
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis
3
Kabaci nomazgā, samaļ gaļas mašīnā ar visu mizu un sēklām. Sīpolu smalki sakapā. Rīsus noskalo. Sagatavotos produktus pārlej ar ūdeni, vāra 4–5 minūtes, pēc tam nogatavina 8–10 minūtes. Pievieno rūgušpienu un selerijas zaļumus.


