Foto – Shutterstock

Skābputra un rūgušpiena zupas. 8 senas un jaunas receptes 1

Rūgušpiena un kabaču zupa

1 glāze rūgušpiena, 200 g kabaču, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes rīsu, 1 l ūdens, sāls, 1 ēdamkarote kapātu selerijas zaļumu.

Reklāma
Reklāma
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
Vai tiešām kāds plāno nogalināt Putinu? Krievijā pieaug bažas par iespējamu atentātu 26
“Bāc! Pedagogam nav tiesību pacelt balsi uz svešu bērnu!” Vecāki pārsteigti par skolotāju rīcību
Lasīt citas ziņas

Kabaci nomazgā, samaļ gaļas mašīnā ar visu mizu un sēklām. Sīpolu smalki sakapā. Rīsus noskalo. Sagatavotos produktus pārlej ar ūdeni, vāra 4–5 minūtes, pēc tam nogatavina 8–10 minūtes. Pievieno rūgušpienu un selerijas zaļumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.