Jebkuram nākamajam Stradiņa slimnīcas vadītājam ir grūti lauzt uzņēmuma kultūru, jo slimnīcas mediķi vienmēr uzskatījuši, ka ir īpaši, ka var atļauties vairāk nekā citi.
Jebkuram nākamajam Stradiņa slimnīcas vadītājam ir grūti lauzt uzņēmuma kultūru, jo slimnīcas mediķi vienmēr uzskatījuši, ka ir īpaši, ka var atļauties vairāk nekā citi.
Foto – Timurs Subhankulovs

Iesaista policiju, prokuratūru un KNAB 9

Veselības ministre Ingrīda Circene savā laikā uzturēja savdabīgu dialogu ar toreizējo slimnīcas valdes priekšsēdētāju finansistu Modri Dzenīti. Kas vienam bija zaudējumi, tas otram bija nesamaksāti rēķini preču piegādātājiem. Īsāk sakot, nesaprašanās finanšu terminoloģijā un naudas apritē. Tas noveda pie tā, ka ministrei radās aizdomas par Dzenīša nesaimniecisku rīcību un viņa vērsās Ekonomikas policijā, prokuratūrā un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā. Visas trīs iestādes atzina, ka nav pamata lietas ierosināšanai, taču ministrijas līgums ar Dzenīti netika pagarināts.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

“Slimnīcai uzlabojās finanšu rādītāji, bija izstrādāts plāns, kas jāizdara, lai veidotu caurspīdīgāku, skaidrāku un saprotamāku finanšu sistēmu. Mani pārsteidz, ka nupat veiktajā slimnīcas Finanšu departamenta revīzijā atklājies, ka slimnīcai neesot grāmatvedības politikas. Tā ir izstrādāta, pieņemta uz 70 lapām un tiek ieviesta. Tiesa, šī politika ik pa brīdim ir jāpārskata, taču nevajag maldināt sabiedrību, ka tādas nav,” saka Dzenītis, kurš tagad ir ekonomikas daļas vadītājs Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.