Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes saldējuma deserts 0

Pagatavošana

Olas uzputot ar cukuru. Nav jāputo līdz baltai masai, vienkārši lai cukurs sajaucās ar olu. Pievienot ievārījumu un vēlreiz mazliet uzputot.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Lielākā katlā uzkarsēt ūdeni. Ievietot katliņu ar olu-ievārījuma maisījumu tā, lai tas neaizsniedz ūdeni un vārīt maisījumu ūdens peldē visu laiku maisot. Pievienot gabaliņos sagrieztu sviestu. Vārīt ūdens peldē tik ilgi, kamēr masa kļūst bieza. Noņemt no uguns un atdzesēt.

Trauciņos kārtot slāņos – mazliet pakusušu saldējumu, atdzesēto biezeni un vēlreiz saldējumu. Lai būtu veiglāk veidot slāņus pirms katra nākamā trauciņu 20-30 min. paturēt saldētavā. Dekorē ar smalcinātiem riekstiem un rīvētu šokolādi.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.