Publicitātes foto

Spēcinoša putra ar avokado un kūpinātu lasi 0

Bagāta ar veselīgajām omega 3 taukskābēm un nepiesātinātajiem taukiem, putra būs garda un radīs sāta sajūtu uz ilgu laiku. Gada aukstajā laikā var papildināt ar svaigiem dīgstiem papildu vitamīniem.

Reklāma
Reklāma
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (1 porcija)
50 g “Dobeles dzirnavnieka” piecgraudu pārslu
120 ml ūdens
120 ml piena
šķipsniņa žāvēta timiāna
puse gatava avokado, nomizota un sagriezta šķēlītēs
2 šķēlītes kūpināta laša
1 redīss, sagriezts šķēlītēs

Pagatavošana
Mazā katliņā ieber piecgraudu pārslas, pielej pienu un ūdeni, pieber nedaudz timiāna. Nepārtraukti maisot, uzvāra. Samazina liesmu un turpina vārīt vēl 5 minūtes, līdz putra sāk sabiezēt. Nogriež uguni, uzliek vāku un uzbriedina vēl 2-3 minūtes.
Putru liek bļodā, pa virsu kārtojot avokado, laša šķēlītes un redīsu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga Lindas virtuve autore

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.