Publicitātes foto

Spēcinoša putra ar avokado un kūpinātu lasi 0

Bagāta ar veselīgajām omega 3 taukskābēm un nepiesātinātajiem taukiem, putra būs garda un radīs sāta sajūtu uz ilgu laiku. Gada aukstajā laikā var papildināt ar svaigiem dīgstiem papildu vitamīniem.

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (1 porcija)
50 g “Dobeles dzirnavnieka” piecgraudu pārslu
120 ml ūdens
120 ml piena
šķipsniņa žāvēta timiāna
puse gatava avokado, nomizota un sagriezta šķēlītēs
2 šķēlītes kūpināta laša
1 redīss, sagriezts šķēlītēs

Pagatavošana
Mazā katliņā ieber piecgraudu pārslas, pielej pienu un ūdeni, pieber nedaudz timiāna. Nepārtraukti maisot, uzvāra. Samazina liesmu un turpina vārīt vēl 5 minūtes, līdz putra sāk sabiezēt. Nogriež uguni, uzliek vāku un uzbriedina vēl 2-3 minūtes.
Putru liek bļodā, pa virsu kārtojot avokado, laša šķēlītes un redīsu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga Lindas virtuve autore

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.