Foto – Bonappetit.lv

Steiks ar Kambazolas siera mērci. Kreptīgs gardums nedēļas nogalei 0

Pagatavošana

Steikus cept uz grila 4-6 min. no katras puses. Gaļu pārlikt uz šķivja, apsegt ar folliju un “atpūtināt” apm. 20 min. Jau gatavus steikus pārkaisīt ar svaigi maltiem pipariem.

Reklāma
Reklāma

Pagatavot mērci.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Kaislības ap Stambulas konvenciju nerimstas – skolas anketa ar nebināro dzimumu sadusmo deputāti Liepiņu
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
Lasīt citas ziņas

Ķiploka daiviņu sagriezt pabiezās šķēlītēs. Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā ķiplokus. Pieliet baltvīnu un pusi šķidruma iztvaicēt. Pieliet saldo krējumu un sadrupinātu sieru. Maisot karsēt tik ilgi, kamēr siers izkūst.

Siltu mērci pasniedz pārlejot steikam.

Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.