LETA

Tālāk iesi kājām! 271

Ja iepriekš skaidrotais ir tikai tāda “matu skaldīšana”, izmaiņas noteikumos par tehniskā stāvokļa kontroli uz ceļa var uzskatīt par revolūcijas mēģinājumu. Ja inspektors uzskatīs, ka esi bīstams sev un apkārtējiem, viņš turpmāk drīkstēs tevi vienkārši un skarbi “noņemt no trases”. Nolikt maliņā – bez tiesībām kustību turpināt. Noņemt numura zīmes.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TESTS: atbildi uz 10 vienkāršiem jautājumiem un mēs pateiksim, cik izglītots tu esi!
TV24
Banka darba samaksu pārskaita tiesu izpildītājam, neskatoties, ka parādnieka apgādībā ir trīs nepilngadīgi bērni. Advokāts skaidro, vai tā var
Lasīt citas ziņas

Šādi kontrolētājiem nu atļauts rīkoties, ja auto stāvoklī atrodamas līdz šim tikai gadskārtējās tehniskās apskates laikā lietotās 3. līmeņa pazīmes. Mazliet vieglāk jums klāsies, ja defekti atbildīs 2. līmenim. Tad braukt tālāk varēsiet. Bet bez apskates uzlīmes, kura tiks anulēta. Noplēsta. Mēnesis laika dots tās atjaunošanai.

Tā, lūk. Bargi. Bet laikam jau taisnīgi. Ceļš nav tā vieta, kur pašnāvnieciski eksperimenti veicami. Problēma tikai viena. Bojājumu atšifrējumi un klasifikācija diemžēl nav pieejami vienkāršā, drukātā veidā. Tos var atrast internetā, arī tur dikti jau plaši izklāstītus un nepārskatāmus. Mēģinu palīdzēt ar dažiem piemēriem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.