
Foto – Anda Krauze
Svaigā siera krēms ar avenēm . Recepte no Ērgļiem 0
Sastāvdaļas
Svaigais krējumsiers, “Rīgas melnais balzams”, pūdercukurs, putukrējums, biskvīts, avenes.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Saputo saldo krējumu ar krējumsieru, pievieno nedaudz “Rīgas melno balzamu”, pūdercukuru. Uz šķīvja pamīšus liek biskvīta medaljonus un krēmu, dekorē ar svaigām avenēm.
Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos