
Foto – Anda Krauze
Svaigā siera krēms ar avenēm . Recepte no Ērgļiem 0
Sastāvdaļas
Svaigais krējumsiers, “Rīgas melnais balzams”, pūdercukurs, putukrējums, biskvīts, avenes.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Saputo saldo krējumu ar krējumsieru, pievieno nedaudz “Rīgas melno balzamu”, pūdercukuru. Uz šķīvja pamīšus liek biskvīta medaljonus un krēmu, dekorē ar svaigām avenēm.
Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos