Foto – Anda Krauze

Cūkgaļas fileja ar zilā siera mērci, ceptiem tomātiem un baziliku 0

Sastāvdaļas

Cūkgaļas fileja, tomāti, baziliks, marinēti sīpoli, rīsi, zilais siers (piemēram, “Dorblue”, “Danablue”), salds krējums.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecai pensionārei Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma
Vai tiešām kāds plāno nogalināt Putinu? Krievijā pieaug bažas par iespējamu atentātu 26
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas fileju griež gabalos, apcep eļļā, apkaisa ar garšvielām. Nomizo tomātus, apcep eļļā, pievienojot baziliku. Gatavo mērci no zilā siera un saldā krējuma. Uz šķīvja kārto vārītus rīsus, virs tiem cepto fileju, ceptos tomātus, marinētus sīpolus. Virsū lej mērcīti.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.