Foto – Anda Krauze

Cūkgaļas fileja ar zilā siera mērci, ceptiem tomātiem un baziliku 0

Sastāvdaļas

Cūkgaļas fileja, tomāti, baziliks, marinēti sīpoli, rīsi, zilais siers (piemēram, “Dorblue”, “Danablue”), salds krējums.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Aizmirsti garas diētas, šie sporta veidi dedzina taukus dažu minūšu laikā! 8 sporta veidi, kas palīdzēs ātri notievēt
Venss atklāj, kā ASV plāno izbeigt karu Ukrainā: neapmierinātas būs abas puses
Kokteilis
“Šodien ir tieši nedēļa kopš lielā notikuma” – Aija Andrejeva dalās laimē ar visu Latviju
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas fileju griež gabalos, apcep eļļā, apkaisa ar garšvielām. Nomizo tomātus, apcep eļļā, pievienojot baziliku. Gatavo mērci no zilā siera un saldā krējuma. Uz šķīvja kārto vārītus rīsus, virs tiem cepto fileju, ceptos tomātus, marinētus sīpolus. Virsū lej mērcīti.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.