Foto – Anda Krauze

Cūkgaļas fileja ar zilā siera mērci, ceptiem tomātiem un baziliku 0

Sastāvdaļas

Cūkgaļas fileja, tomāti, baziliks, marinēti sīpoli, rīsi, zilais siers (piemēram, “Dorblue”, “Danablue”), salds krējums.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas fileju griež gabalos, apcep eļļā, apkaisa ar garšvielām. Nomizo tomātus, apcep eļļā, pievienojot baziliku. Gatavo mērci no zilā siera un saldā krējuma. Uz šķīvja kārto vārītus rīsus, virs tiem cepto fileju, ceptos tomātus, marinētus sīpolus. Virsū lej mērcīti.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.