Foto: Aija Geida

Svaigie salāti ar diedzētiem redīsiem 0

Sastāvdaļas
• 125 g Vidusjūras salātu maisījuma
• 2 tomāti
• 2 avokado
• 70 g diedzētu redīsu sēklu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Notriektā tautumeita 10
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes kvalitatīvas olīveļļas
• 1,5 ēdamkarotes citrona sulas
• 1,5 ēdamkarotes cukurniedru sīrupa
• 1 tējkarote maltu sinepju sēklu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Salātus nomazgā un nosusina salātu žāvētājā vai izklāj uz papīra dvieļa. Tomātus un avokado sagriež garenās šķēlītēs. Pagatavo mērci. Uz šķīvja liek Vidusjūras salātu maisījumu (to var iegādāties lielveikalos), avokado gabaliņus un tomātu šķēlītes. Uzber izdiedzētas redīsu sēkliņas (tās jādiedzē 2–3 diennaktis) un uzlej mērci (salātus kopā ar mērci nemaisa salātu bļodā, jo tad tie nav tik gardi). Pikanto redīsu diedzējumu garšu pastiprina saldskābā mērce.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.