Foto: Aija Geida

Svaigie salāti ar diedzētiem redīsiem 0

Sastāvdaļas
• 125 g Vidusjūras salātu maisījuma
• 2 tomāti
• 2 avokado
• 70 g diedzētu redīsu sēklu

“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes kvalitatīvas olīveļļas
• 1,5 ēdamkarotes citrona sulas
• 1,5 ēdamkarotes cukurniedru sīrupa
• 1 tējkarote maltu sinepju sēklu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Salātus nomazgā un nosusina salātu žāvētājā vai izklāj uz papīra dvieļa. Tomātus un avokado sagriež garenās šķēlītēs. Pagatavo mērci. Uz šķīvja liek Vidusjūras salātu maisījumu (to var iegādāties lielveikalos), avokado gabaliņus un tomātu šķēlītes. Uzber izdiedzētas redīsu sēkliņas (tās jādiedzē 2–3 diennaktis) un uzlej mērci (salātus kopā ar mērci nemaisa salātu bļodā, jo tad tie nav tik gardi). Pikanto redīsu diedzējumu garšu pastiprina saldskābā mērce.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.