
Foto-Baiba Buceniece
Svaigu spinātu salāti 1
Kā gatavot?
Spinātus nomazgā, nosusina, liek traukā. Pieber žāvētas dzērvenes un saulespuķu sēkliņas. Sajauc ar mērci, ko gatavo, olīveļļai pievienojot citrona sulu, nedaudz medus, sāli, piparus un magoņu sēkliņas. Pirms celšanas galdā klāt liek kazas sieru.
Reklāma
Reklāma
Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Slikta ziņa! Ķīna publiski paziņo Eiropai: Krievijas zaudējumu Ukrainā nedrīkst pieļaut
Traģiska nakts Ulbrokā – mūžībā aiziet kora mākslinieks Andris Vilde
Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna