Foto-Baiba Buceniece
Svaigu spinātu salāti 1
Kā gatavot?
Spinātus nomazgā, nosusina, liek traukā. Pieber žāvētas dzērvenes un saulespuķu sēkliņas. Sajauc ar mērci, ko gatavo, olīveļļai pievienojot citrona sulu, nedaudz medus, sāli, piparus un magoņu sēkliņas. Pirms celšanas galdā klāt liek kazas sieru.
Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās
2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
“Visi jūk pa savam!” Ogrēnieši nevar saprast Helmaņa jaunāko ierakstu sociālajos tīklos
Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna



