Foto-Baiba Buceniece
Svaigu spinātu salāti 1
Kā gatavot?
Spinātus nomazgā, nosusina, liek traukā. Pieber žāvētas dzērvenes un saulespuķu sēkliņas. Sajauc ar mērci, ko gatavo, olīveļļai pievienojot citrona sulu, nedaudz medus, sāli, piparus un magoņu sēkliņas. Pirms celšanas galdā klāt liek kazas sieru.
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna



