Foto – Shutterstock

Sviests ar garšvielām. Vienkārši pagatavojams, garšīgs un veselīgs 1

Lai radītu savu garšvielu sviestu, kopā ar sāli tam var pievienot dažādas garšvielas, piemēram, sinepju graudiņus, kaltētu timiānu, salviju.

Reklāma
Reklāma
“Tas ir ļoti nopietns un nožēlojams incidents.” Krievijas iznīcinātājs ielidojis Igaunijas gaisa telpā 47
Kremlis cenšas īstenot operāciju “glābt ierindnieku Putinu”: eksperts par to, ka šoreiz diktators meistarībā pārspējis pats sevi 5
Kokteilis
Ļaujies! Maijs piecām zodiaka zīmēm sola liktenīgu tikšanos ar dvēseles radinieku
Lasīt citas ziņas

Var gatavot arī ar smalki sakapātiem maurlokiem, dillēm un piparmētrām, pētersīļiem un citrona miziņu.

Saaukstēšanās laikā ideāla ir sviestmaize ar sviestu, kam pievienots sakapāts ķiploks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšvielu sviestu ledusskapī var uzglabāt nedēļu. Bet, ja ir lielāka porcija, daļu sasaldē. Pirms lietošanas produkts vismaz sešas stundas jāpatur istabas temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.