Foto – Shutterstock

Sviests ar garšvielām. Vienkārši pagatavojams, garšīgs un veselīgs 1

Lai radītu savu garšvielu sviestu, kopā ar sāli tam var pievienot dažādas garšvielas, piemēram, sinepju graudiņus, kaltētu timiānu, salviju.

Reklāma
Reklāma
Jā, cilvēki tiešām šo pērk! 20 dīvainas lietas, kuras pārsteidzoši daudzi vēlas savā īpašumā
Brīdinājums tūristiem: valstis, kurās par pašbildi var piemērot līdz pat 116 000 eiro lielu naudas sodu vai pat brīvības atņemšanu
“Temu” un “Shein” apdraud pircējus – Eiropas Savienība sola rīkoties
Lasīt citas ziņas

Var gatavot arī ar smalki sakapātiem maurlokiem, dillēm un piparmētrām, pētersīļiem un citrona miziņu.

Saaukstēšanās laikā ideāla ir sviestmaize ar sviestu, kam pievienots sakapāts ķiploks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšvielu sviestu ledusskapī var uzglabāt nedēļu. Bet, ja ir lielāka porcija, daļu sasaldē. Pirms lietošanas produkts vismaz sešas stundas jāpatur istabas temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.