Foto – ” Mājas gardumi”
Ķiploki ar pupiņām, sviestu, kaltēti un eļļā. 6 īpaši pikantas receptes 0
Pupiņu pākstis ar ķiplokiem
500 g pupiņu pākšu, 1 ķiploks, 1/3 glāzes 3% etiķa, dilles.
Reklāma
Reklāma
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu
1
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
48
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
Pupiņu pākstis sagriež salmiņos, vāra sālsūdenī, notecina uz sieta un atdzesē. Liek salātu traukā un pārkaisa ar dillēm.
Atsevišķā traukā liek saberztus ķiplokus un etiķi.



