Apvārdotās figūriņas 3

Pērkot suvenīrus, vēlams izvairīties no maģiskas figūriņas, kuru sauc par ‘’linku’’. Tādas gatavo bona reliģijas priesteri Tibetā. Linka nozīme – ienaidnieka rituāla slepkavība, kura dzīvības enerģija iemājo linkā. Šādas figūriņas ļoti cenšas ietirgot tūristiem, lai viņi izved no viņu valsts ienaidnieka garus. Šis gars var ilgi taisīt traci dzīvoklī, mēģinādams atrast ceļu mājup.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Nekad nepērciet figūriņas no metāla, kuras ir cieši noslēgtas, sevišķi, ja uz tām ir iezīmētas noslēpumainas zīmes. Šādas figūriņas iekšpusē tiek ievietotas dažādas maģiskas lietas, kuras pārvērš nopirkto suvenīru par ļoti prasīgu elku, kuru vajag visu laiku pielūgt, ziedot tam ūdeni un ēdienu, dedzināt vīrakus. Neieguvis pietiekami uzmanības, šis dieveklis var pamatīgi sarežģīt jūsu dzīvi.

Hinduisti pirms mazo dievekļu pielūgšanas piepilda šos nedzīvos priekšmetus ar dzīvības spēkiem. Šo rituālu tā arī sauc – dzīvības iedvešana dievībā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.