Suvenīru uzlāde ar negatīvu enerģiju 3

Rituālās meditācijas laikā austrumu priesteri ar savu sakoncentrēto enerģiju piepilda ne tikai skulptūras, bet arī pilnīgi vienkāršus sadzīves priekšmetus – krūzes, nažus, šalles. Šos “sprādzienbīstamos” priekšmetus dēvē par muļķībām. Tiklīdz kāds centīsies jūs aplaimot ar šīm muļķībām, sirsnīgi pateicieties un pēc iespējas ātrāk dodieties prom.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Indijā un Nepālā jums var piedāvāt neparasti skaistas sudraba kastītes-medaljonus glītā ķēdītē. Kā likums tās ir rotātas tirkīzzilā krāsā, kurai ir spējas uzsūkt sevī cilvēka kaites, no puscaurspīdīga serdolika (pamana un atbaida ļaunos garus), ar koraļļu gabaliņiem, kuri piedod spēkus. Noteikti pārbaudiet, vai šīs kastītes ir tukšas – vietējās dāmas tādās glabā savu mirušo radinieku relikvijas. Jums šīs svešās lietas atņems veselību.

Grūti ir turēties pretī kārdinājumam iegādāties burvīgus sudraba auskarus, kuri ir veidoti plānu apļu veidā un izraiboti ar nesaprotamiem vārdiem un simboliem. Tā vien gribas ātri nopirkt un ielikt ausīs! Taču tie ir septiņi maģiski apļi, kas paredzēti, lai nogalinātu ārzemniekus, kuri pārkāpj vietējos noteikumus. Šie apļi simbolizē dažāda veida maģiskos ieročus, kuri no iegādes brīža tiek pavērsti pret auskaru saimnieku – 1) akmeņi un citi metamie ieroči, 2) laiva, lai pārceltu pāri upei, 3) uguns, 4) naži, 5) vētras, 6) zibens spērieni, 7) indes. Šie auskari – jūsu spriedums…

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.