Doro Liberto-825
Doro Liberto-825
Doro Liberto-825

Akumulators un veiktspēja 5


“Liberto” dzīvību dod mazs 2000 mAh akumulators, kurš uz konkurentu fona nobāl, taču svarīgi, kāda spēkstacija katram aparātam jābaro. “Liberto” nav no tiem prasīgākajiem un ēdelīgākajiem telefoniem, tāpēc arī šāda izmēra akumulators nodrošina ļoti labu rezultātu – dienas laikā telefonu nenāksies uzpildīt, taču izcilos “Primo” rādītājus, kurš bez uzlādes var iztikt vairākas dienas, nesasniegt. “Blāsterim” iedota lielāka sirsniņa – 2700 mAh, kas ir jūtams. Seniori vien ar pamata funkciju lietošanu bez uzlādes varētu iztikt pāris dienu, arī aktīvākiem lietotājiem nevajadzētu bīties no telefona “noplīšanas” dienas vidū.

Reklāma
Reklāma
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Pasaule visdrīzāk tomēr ir plakana – astrofiziķis izpētījis zemi visaugstākajā precizitātes līmenī
Lasīt citas ziņas

Abu viedtālruņu labos rezultātus nodrošina taupīgie procesori, taču vilšanos sagādā tikai 1 GB RAM, ar ko apgādāts “Liberto”. “Blaster 2” – ar pieklājīgiem 2 GB. Ikdienas lietošanā pārāks ir “Just5” aparāts, kurš strādā bez aizķeršanās, kamēr “Liberto” darbojas ar nelielu, bet pamanāmu un kaitinošu aizturi.

Kamera

“Liberto” pieejama 8 MP aizmugurējā kamera, kas savu funkciju pilda pat ļoti labi, taču no tik dārga telefona jāgaida stipri vairāk. Par 1,9 MP priekšējo kameru nemaz nerunāsim. “Blaster 2” kamera aprīkota ar 13 MP, kāda ir pieejama lielākajai daļai budžeta klases tālruņu. Patīkami, ka izveidots apjomīgs bilžu uzlabošanas iespēju klāsts, kas būs nepieciešams, jo uzņemto bilžu kvalitāte vairāk tuvinās “Liberto” 8 megapikseļiem, nevis konkurētspējīgiem 13 MP.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.