Foto: Pexels

FIGŪRA 6

Iespēju nav pārāk daudz. Vīrieši vai nu zīmē to pašu, ko tu, tas ir, sievietes figūru, vai papildina to ar ziediem, cepurēm, suņiem pie pavadas un citām detaļām, vai arī uzzīmē dāmai  kavalieri.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
TV24
STOPkadri: Slavenākā Covid-19 vakcīna ir Ilmāra Rimšēviča kabatā
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Lasīt citas ziņas

Vīrieša figūru zīmēs vīrietis, kurš tevi patiesi mīl un izturas ne tikai kā pret draugu vai kolēģi. Jo detalizētāk attēlota vīrieša figūra, jo vairāk tajā ir dzimumam atbilstošu detaļu (dzimumorgāni, ūsas un bārda, plati pleci utt.), jo lielāka ir zīmētāja interese par tevi. Īpašu uzmanību pievērs uzzīmētā vīrieša pozai – tā vienmēr ir daiļrunīga un vari to atšifrēt bez mūsu palīdzības. Tikai atceries, ka, ja attēlā redzams kāds apdraudējums tev, tā ir seksuālas agresijas izpausme, nevis vēlme sāpināt.

Sievietes figūru zīmē vīrietis, kurš pieradis pret tevi izturēties kā pret draugu. Iespējams, esat pazīstami jau diezgan ilgu laiku un pirmās kaislības rimušas, tāpēc priekšplānā izvirzījušās draudzīgas jūtas. Ja šis vīrietis nekad nav izrādījis par tevi seksuālu interesi, tad varbūt viņš vienkārši ir pieradis tevi uztvert citā statusā, lomā? Tas ir pilnīgi iespējams, ja esat pazīstami kopš bērnības un viņš nekad nav saskatījis tevī seksa objektu. Ja tieši tāda ir tava situācija, tad uzņemies iniciatīvu, pievērs viņa uzmanību, parādi, ka esi ne tikai labs draugs, bet arī sieviete, kas viņu mīl!

CITI ŠOBRĪD LASA

Papildu detaļas zīmē vīrietis, kurš diemžēl ir vienaldzīgs pret tevi. Turklāt, jo tālāk šie papildinājumi ir no tavas figūras, jo situācija bezcerīgāka. Joprojām pastāv zināmas cerības, ka vīrietis, kurš uzzīmēja matu rotājumu vai citu rotaslietu, mainīs savu attieksmi, taču tas, kurš apakšējā stūrī uzzīmēja zābaku vai kaķi, visticamāk, nekļūs par tavu mīļoto. Tu esi viņam vienaldzīga. Bet varbūt tu par spīti visam atradīsi veidu, kā iekarot viņa sirdi, jo tu taču esi sieviete!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.