Foto Timurs Subhankulovs

10:18 Bastejkalnā pulcējas arvien vairāk cilvēku.Turpina lasīt bojāgājušo vārdus. Piketa dalībnieki tur rokās arī attēlus, kuros redzami ebreji nošaušanas laikā. 10

Reklāma
Reklāma

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
Krimināls
Kiberuzbrukums Latvijas TV kabeļoperatoram – visos kanālos pārraida Kremļa propagandas saturu
RAKSTA REDAKTORS
Laimai Vaikulei piederošajā skaistumkopšanas salonā fiksēti valodas pārkāpumi un neētiska attieksme pret klientu, taču risinājumi neseko
Lasīt citas ziņas

10:00 Noslēgusies protesta akcija pie Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecības. Uz to bija ieradušies apmēram desmit cilvēki. Pikets noritēja mierīgi.

CITI ŠOBRĪD LASA


9:50 Antifašisti viens pēc otra nāk pie mikrofona un no lapas lasa nacistu nogalināto cilvēku vārdus un uzvārdus, kas miruši Latvijā no Wafen-SS rokas.

9:40 Bastejkalnā pulcējušies aptuveni 20 antifašisti ar plakātiem un skaņu pastiprinošām ierīcēm. Atbalstītāju vidū ir arī 4-5 antifašisti no Vācijas, kuri sūdzas, ka viņu būtu vēl vairāk, ja Latvijas drošības iestādes tiem nebūtu liegušas iebraukšanu Latvijā. Starp piketa – sapulces dalībniekiem ir antifašistu līderi Jānis Kuzins, Josifs Korens un Viktors Guščins. Piketā piedalās arī politiķis Aleksandrs Giļmans.

09:30 Brīvības pieminekļa situācija mierīga un pulcēšanās vēl pagaidām nenotiek.

9:22 Nākamais pikets gaidāms pie Vācijas Federeatīvās Republikas vēstniecības plkst. 9:30

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.