
Foto – Bonappetit.lv
Tomātu mērce ar āboliem – lieliska piedeva grilētiem ēdieniem 0
Pagatavošana
Dārzeņus sagriezt smalkāk. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Tad pievienot pārējos dārzeņus un uzkarsēt. Uz nelielas uguns vārīt 30-40 min. Ja pietrūkst šķidrums, var pievienot mazliet ūdens. Vēl siltu mērci sablendēt vai izmalt caur gaļas maļamo mašīnu, pievienot pēc garšas sāli.
Mērci pildīt tīrās sterilizētās burkās un aizvākot. Glabāt vēsā vietā.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes
3
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
