Tomātu mērce ar āboliem – lieliska piedeva grilētiem ēdieniem 0
Pagatavošana
Dārzeņus sagriezt smalkāk. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Tad pievienot pārējos dārzeņus un uzkarsēt. Uz nelielas uguns vārīt 30-40 min. Ja pietrūkst šķidrums, var pievienot mazliet ūdens. Vēl siltu mērci sablendēt vai izmalt caur gaļas maļamo mašīnu, pievienot pēc garšas sāli.
Mērci pildīt tīrās sterilizētās burkās un aizvākot. Glabāt vēsā vietā.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu
18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
188
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi?
41