Foto – eda.ru

Baklažānu, zirņu un zaļumu salāti 0

Kā gatavot:

1. Zirņus uz nakti izmērcē (vai 4-6 stundas). Pēc tam nolej ūdeni, izvāra zirņus, līdz gatavi svaigā, nedaudz sālītā ūdenī 60-90 minūtes. Uzmanīgi – nepārvāriet!
2. Baklažānus sagriež lielos kubiciņos, apcel olīveļļā no visām pusēm līdz sārtai krāsai, sasāla un sautē, līdz kļūst mīksti. Atdzesē.
3. Koriandru, pētersīļus un ķiplokus sasmalcina, pievieno papriku, ķimenes, olīveļļu, etiķi un citronu sulu.
4. Zirņus, baklažānus un mērci samaisa, sasāla. Liek nostāvēties ledusskapī uz divām stundām.

Reklāma
Reklāma

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.