Foto – Shutterstock.com
Tomātu un gurķu dzēriens – īsta vitamīnu bumba 0
Nepieciešams
200–220 g svaigu gurķu, 2 glāzes tomātu sulas, 2 olu dzeltenumi, diļļu zaļumi, malti melnie pipari, sāls.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
“Nekaunīgi izmanto bēgļa statusu…” Cilvēki sašutuši par ukraiņu uzvedību Latvijā
48
Auns ir dēmons, bet Vērsis – zombijs. Uzzini, kādu briesmoni slēpj tava horoskopa zīme
Gurķus nomizo un sarīvē uz smalkas rīves, pievieno tomātu sulu, mikserī sakultus olu dzeltenumus un sasmalcinātus diļļu zaļumus.
Masu rūpīgi sajauc, pievieno piparus un sāli.
Dzērienu pasniedz atdzesētu.
Vairāk par tomātiem – jaunajā tematiskajā avīzē “Pašu audzēti tomāti”



