
Foto – Shutterstock.com
Tomātu un gurķu dzēriens – īsta vitamīnu bumba 0
Nepieciešams
200–220 g svaigu gurķu, 2 glāzes tomātu sulas, 2 olu dzeltenumi, diļļu zaļumi, malti melnie pipari, sāls.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Gurķus nomizo un sarīvē uz smalkas rīves, pievieno tomātu sulu, mikserī sakultus olu dzeltenumus un sasmalcinātus diļļu zaļumus.
Masu rūpīgi sajauc, pievieno piparus un sāli.
Dzērienu pasniedz atdzesētu.
Vairāk par tomātiem – jaunajā tematiskajā avīzē “Pašu audzēti tomāti”