
Foto – Shutterstock
Trauslie cepumi. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0
2 jēli olu dzeltenumi,
2 cieti vārīti olu dzeltenumi,
60 g cukura,
120 g sviesta,
200 g miltu,
olas baltums pārsmērēšanai.
Sviestu ar cukuru saberž, pakāpeniski pievieno jēlus dzeltenumus, pēc tam pievieno cieti vārītos dzeltenumus. Iestrādā miltus.
Reklāma
Reklāma
ASV vairs nevēlas pagaidu pamieru Ukrainā: Venss nāk klajā ar jaunu paziņojumu
42
Glābt vairs nebūs iespējams: Krieviju gaida spēcīgs trieciens jau pēc diviem mēnešiem
“Uzvaras” dienā Putinam uzvaras noskaņojuma nebūs! Ukrainas prezidenta biroja pārstāvis diktatoram sola skarbu 9. maiju
Veltnē precīzas formas taisnstūri. Ar mīklas ritenīti sagriež, pārsmērē ar olas baltumu un cep.