Foto – Shutterstock

Trauslie cepumi. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0

2 jēli olu dzeltenumi,

2 cieti vārīti olu dzeltenumi,

60 g cukura,

120 g sviesta,

200 g miltu,

olas baltums pārsmērēšanai.

Sviestu ar cukuru saberž, pakāpeniski pievieno jēlus dzeltenumus, pēc tam pievieno cieti vārītos dzeltenumus. Iestrādā miltus.

Reklāma
Reklāma
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Lasīt citas ziņas

Veltnē precīzas formas taisnstūri. Ar mīklas ritenīti sagriež, pārsmērē ar olas baltumu un cep.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.