Foto – Shutterstock

Trauslie cepumi. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0

2 jēli olu dzeltenumi,

2 cieti vārīti olu dzeltenumi,

60 g cukura,

120 g sviesta,

200 g miltu,

olas baltums pārsmērēšanai.

Sviestu ar cukuru saberž, pakāpeniski pievieno jēlus dzeltenumus, pēc tam pievieno cieti vārītos dzeltenumus. Iestrādā miltus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Kokteilis
Didrihsone pēc dzimšanas dienas svinībām kādā atpūtas kompleksā piesavinājusies svešu mantu un ar to gozējas kameras priekšā
Lasīt citas ziņas

Veltnē precīzas formas taisnstūri. Ar mīklas ritenīti sagriež, pārsmērē ar olas baltumu un cep.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.