Foto – http://loveandcook.net.ua/
Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0
Nepieciešams
345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu
1
Kāpēc vīrieši krāpj: 5 iemesli, par kuriem paši vīrieši parasti atsakās runāt
1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.
2. Puto vēl 10 minūtes.
3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.
4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.
5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.
6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.



