
Foto – http://loveandcook.net.ua/
Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0
Nepieciešams
345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.
2. Puto vēl 10 minūtes.
3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.
4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.
Šodien vārda dienu svin Guntra, Marianna un Ginters, bet uzvārda dienu – Ločmeļi, Višņakovi, Kūlas, Rumjancevi un Ģērmaņi
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
“34 miljoni eiro nesedz pilnīgi itin neko!” Veselības un sociālās aprūpes darbiniekus neapmierina Finanšu ministrijas lēmums
5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.
6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.