Foto – http://loveandcook.net.ua/

Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0

Nepieciešams

345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.

Pagatavošana

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.

2. Puto vēl 10 minūtes. 

3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.

4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.

6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.