Trīs garšīgas salātu receptes: aromātiskie, apelsīnu un pat zupa! 0
Nepieciešams: ½ kg zaļo salātu, 1 sīpols, 2 olas, ½ glāze piena, 2 ēdamkarotes sviesta, dažas daiviņas ķiploka, 2 litri ūdens, sāls.
Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem
7
Sīpolu un salātus sīki sagriež, ieliek vārošā ūdenī, un kad ūdens atkal sāk vārīties, pievieno sāli un noceļ no uguns.
No olām pagatavo omleti, sagriež kubikos un pirms pasniegšanas ieliek vai nu podiņā vai šķīvjos. Zupai pievieno arī sīki sasmalcinātus zaļumus, ķiplokus un sviestu.