Foto – Fotolia

Trīs garšīgas salātu receptes: aromātiskie, apelsīnu un pat zupa! 0

Salātu zupa

Foto – Fotolia

Nepieciešams: ½ kg zaļo salātu, 1 sīpols, 2 olas, ½ glāze piena, 2 ēdamkarotes sviesta, dažas daiviņas ķiploka, 2 litri ūdens, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
TV24
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Lasīt citas ziņas

Sīpolu un salātus sīki sagriež, ieliek vārošā ūdenī, un kad ūdens atkal sāk vārīties, pievieno sāli un noceļ no uguns.

No olām pagatavo omleti, sagriež kubikos un pirms pasniegšanas ieliek vai nu podiņā vai šķīvjos. Zupai pievieno arī sīki sasmalcinātus zaļumus, ķiplokus un sviestu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.