Foto-Aija Geida

“Vidusjūras” salāti ar pienenēm un gārsām. Latviski un pavasarīgi! 0

Kā gatavot?

Ledus salātus nomazgā un nosusina, pēc tam lapas saplucina. Pienenes un gārsas nomazgā un sakapā, maurlociņus sasmalcina.

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
VIDEO. “Ainārs Šlesers būs pie varas!” Inga Spriņģe atklātā intervijā skaidri un gaiši pasaka
Lasīt citas ziņas

Tomātu sagriež šķēlēs, sieru – kubiņos. Pievieno diedzētas redīsu sēklas (der arī kressalāti).

Visas sastāvdaļas sakārto uz šķīvjiem.

Olīveļļu sajauc ar balzamiko etiķi, sāli un pipariem un pārslacina salātiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šī ir latviskā versija gardajiem Vidusjūras salātiem, no kuriem arī var smelties daudz vitamīnu un citu vērtīgu vielu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.