Foto-Aija Geida

“Vidusjūras” salāti ar pienenēm un gārsām. Latviski un pavasarīgi! 0

Kā gatavot?

Ledus salātus nomazgā un nosusina, pēc tam lapas saplucina. Pienenes un gārsas nomazgā un sakapā, maurlociņus sasmalcina.

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Lasīt citas ziņas

Tomātu sagriež šķēlēs, sieru – kubiņos. Pievieno diedzētas redīsu sēklas (der arī kressalāti).

Visas sastāvdaļas sakārto uz šķīvjiem.

Olīveļļu sajauc ar balzamiko etiķi, sāli un pipariem un pārslacina salātiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šī ir latviskā versija gardajiem Vidusjūras salātiem, no kuriem arī var smelties daudz vitamīnu un citu vērtīgu vielu.