Foto-Anda Krauze

Vistas gaļas, siera un zaļumu bumbiņas
 0

Kā gatavot?

Vistas fileju samaļ, pievieno sarīvētu sieru, kokosriekstu pienu, saldo čili mērci, smalki sagrieztu koriandru, pētersīļus, baziliku, čili un sarīvētu ingveru, pieber sāli un sajauc. No iegūtās masas veļ bumbiņas, liek nelielās veidnītēs un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 10 – 15 minūtes.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
Lasīt citas ziņas

Bumbiņas var spraust uz iesmiņa, starp tām liekot dārzeņus, var pasniegt kā piedevu salātiem vai ēst kā vieglu uzkodu.

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.