Turku zirņu miltu pankūkas ar sēnēm un sieru 0

Sastāvdaļas
• 100 g zirņu miltu
• 200 ml ūdens
• 30 ml olīveļļas
• pustējkarote cepamā pulvera
• sāls
• cukurs
• eļļa cepšanai

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 800 g sēņu
• krēmsiers
• sīpols
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Pagatavo pankūku mīklu, ļauj uzbriest. Smalki sagriež sīpolu un sēnes, iemaisa krēmsieru, liek uz sakarsētas pannas un apcep, pievieno sāli, piparus. Atdzesē. Pankūkas cep olu pannā. Pasniedz ar krējumu vai sīpolu–sēņu–krēmsiera maisījumu un zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.