Ūdensrozes, ligzdiņas jeb gaspažu ēdiens. Saimnieces Ineses Survilo recepte 1

Cūkgaļu samaļ, pievieno jēlu olu, ķiplokus, piparus, sāli. Samīca viendabīgā masā, veido plaukstas lieluma apaļus plāceņus, uz katra uzliek cieti vārītu olu, saspiež ciet maliņas. Šīs gaļas bumbas liek marlītē, aizsien galus un vāra sāls ūdenī apmēram 30 minūtes.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Atdzesē un noņem marli. Sagriež 8 daļās, kārto uz šķīvja – ēdiens izskatās kā ūdensroze.

Šo recepti Inese mantojusi no vecmammas, kura strādājusi par saimnieci muižā pie “gaspažām”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.