Ūdensrozes, ligzdiņas jeb gaspažu ēdiens. Saimnieces Ineses Survilo recepte 1

Cūkgaļu samaļ, pievieno jēlu olu, ķiplokus, piparus, sāli. Samīca viendabīgā masā, veido plaukstas lieluma apaļus plāceņus, uz katra uzliek cieti vārītu olu, saspiež ciet maliņas. Šīs gaļas bumbas liek marlītē, aizsien galus un vāra sāls ūdenī apmēram 30 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: iecienītos un par veselīgiem uzskatītos produktos ir viela, kas var veicināt resnās zarnas vēzi. Kuri tie ir?
“Ne pirksts nav pakustināts.” Vēsturiskā restorāna “Sēnīte” atjaunošanai vāc līdzekļus, bet sabiedrība to vērtē ļoti pretrunīgi
Kokteilis
3 vislaimīgākās zodiaka zīmju savienības – viņi sader kā cimds ar rociņu
Lasīt citas ziņas

Atdzesē un noņem marli. Sagriež 8 daļās, kārto uz šķīvja – ēdiens izskatās kā ūdensroze.

Šo recepti Inese mantojusi no vecmammas, kura strādājusi par saimnieci muižā pie “gaspažām”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.