Foto no bonapetit.lv

Upeņu ievārījums “5 minūtes” 0

Sastāvdaļas

1 kg upeņu
1 kg cukura

Pagatavošana.
Pārlasītas ogas ieber katlā, pārkaisa ar cukuru un atstāj uz pāris stundām. Ogas var pāris reizes sakratīt, lai cukurs labāk izšķīst.
Katlu liek uz uguns, uzvāra un uz lēnas uguns turpina vārīt 5 minūtes.
Karstu ievārījumu salej tīrās sterilizētās burkās un aizvāko.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.