Foto – www.plufit.ru

Uzkoda no baklažāniem un lēcām 0

Sastāvdaļas:
200 g lēcu
1 liels baklažāns, sagriezts šķēlītēs
2 zaļie lociņi, smalki sagriezti
1 ēdamkarote vīna vai ābolu etiķa
2 ēdamkarotes olīveļļas
100 g Fetas siera
nedaudz jūras sāls
svaigi malti melnie pipari
rukolas salāti pasniegšanai

RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
Kokteilis
“Katrs drosmīgs lēmums nesīs rezultātus.” Astroloģe nosauc divas zodiaka zīmes, kurām tuvojas liela veiksme
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Lasīt citas ziņas
Kā gatavot?
1. Nomazgājiet lēcas un lieciet katlā ar lielu ūdens daudzumu. Vāriet, līdz mīkstas. Tad nolejiet ūdeni un nolieciet lēcas malā.
2. Sagrieztās baklažānu plāksnītes apsmērējiet ar olīveļļu no abām pusēm un apcepiet līdz vēlamajai gatavības pakāpei.
3. Samaisiet sagrieztos lociņus ar vīnu (vai ābolu etiķi) un sajauciet ar lēcām, sāli un pipariem. Varat pievienot arī nedaudz olīveļļas.
4. Pirms pasniegšanas lieciet uz šķīvjiem baklažānus, tad nedaudz lēcu, rotājiet ar Fetas sieru, tad atkal lieciet baklažānu kārtu u.t.t. Pārkaisiet ar rukolas lapiņām.
Recepte no www.plufit.ru
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.