Foto – www.plufit.ru

Uzkoda no baklažāniem un lēcām 0

Sastāvdaļas:
200 g lēcu
1 liels baklažāns, sagriezts šķēlītēs
2 zaļie lociņi, smalki sagriezti
1 ēdamkarote vīna vai ābolu etiķa
2 ēdamkarotes olīveļļas
100 g Fetas siera
nedaudz jūras sāls
svaigi malti melnie pipari
rukolas salāti pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām 137
Lasīt citas ziņas
Kā gatavot?
1. Nomazgājiet lēcas un lieciet katlā ar lielu ūdens daudzumu. Vāriet, līdz mīkstas. Tad nolejiet ūdeni un nolieciet lēcas malā.
2. Sagrieztās baklažānu plāksnītes apsmērējiet ar olīveļļu no abām pusēm un apcepiet līdz vēlamajai gatavības pakāpei.
3. Samaisiet sagrieztos lociņus ar vīnu (vai ābolu etiķi) un sajauciet ar lēcām, sāli un pipariem. Varat pievienot arī nedaudz olīveļļas.
4. Pirms pasniegšanas lieciet uz šķīvjiem baklažānus, tad nedaudz lēcu, rotājiet ar Fetas sieru, tad atkal lieciet baklažānu kārtu u.t.t. Pārkaisiet ar rukolas lapiņām.
Recepte no www.plufit.ru
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.