
Foto – www.plufit.ru
Uzkoda no baklažāniem un lēcām 0
Sastāvdaļas:
200 g lēcu
1 liels baklažāns, sagriezts šķēlītēs
2 zaļie lociņi, smalki sagriezti
1 ēdamkarote vīna vai ābolu etiķa
2 ēdamkarotes olīveļļas
100 g Fetas siera
nedaudz jūras sāls
svaigi malti melnie pipari
rukolas salāti pasniegšanai
Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
13
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Kā gatavot?
1. Nomazgājiet lēcas un lieciet katlā ar lielu ūdens daudzumu. Vāriet, līdz mīkstas. Tad nolejiet ūdeni un nolieciet lēcas malā.
2. Sagrieztās baklažānu plāksnītes apsmērējiet ar olīveļļu no abām pusēm un apcepiet līdz vēlamajai gatavības pakāpei.
3. Samaisiet sagrieztos lociņus ar vīnu (vai ābolu etiķi) un sajauciet ar lēcām, sāli un pipariem. Varat pievienot arī nedaudz olīveļļas.
4. Pirms pasniegšanas lieciet uz šķīvjiem baklažānus, tad nedaudz lēcu, rotājiet ar Fetas sieru, tad atkal lieciet baklažānu kārtu u.t.t. Pārkaisiet ar rukolas lapiņām.
Recepte no www.plufit.ru