Ar Aminatu “Mājas Viesis” tikās nedēļu pirms viņas došanās uz Vīni, kad Operas skvērā krāšņi ziedēja magnolija un rododendri.
Ar Aminatu “Mājas Viesis” tikās nedēļu pirms viņas došanās uz Vīni, kad Operas skvērā krāšņi ziedēja magnolija un rododendri.
Foto – Ilze Pētersone

– Atbildības smagums negulst uz pleciem? 1


– Protams, ka gulst, jo visi taču gaida, ka tikšu finālā – spriedze ir jūtama. Centīšos izdarīt pēc iespējas labāko – gribu, lai tajās trīs minūtēs, kuras būšu uz skatuves, viss izdodas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

– Pati raksti mūziku un vārdus – ko vēlies ar dziesmām pavēstīt?

– Kad komponēju dziesmu, man nav konkrēta mērķa – svarīgi pašai izpausties un pastāstīt par sevi, savām jūtām. Ja kādu mana mūzika uzrunā, tas ir ļoti labi.

CITI ŠOBRĪD LASA

– “Love Injected” izklausās kā visai sāpīgs mīlas stāsts.

– Kaut kas sāpīgs no pašas pieredzes, lai gan teksts skan ļoti pozitīvi. Dziesma ir kā mana transformācija – izejot cauri visām sliktajām lietām, paliekam dzīvi un uzvar mīlestība – galvenais spēks, ar kuru var pārvarēt visu.

– Bieži dzirdēti vārdi, bet pašas pieredzē droši vien iegūst citu nozīmi. Vai muzikālo izjūtu ietekmē arī Āfrikas senču gēni no tēva puses?

– Vienu sava jaunā albūma dziesmu iedziedāju ar riktīgiem afrikāniskiem bekiem. Man patīk dažādi eksotiskie instrumenti, etniskās lietas – tetovējumi, raksti.

– Ir padomā uzrakstīt kādu dziesmu latviešu valodā?

– Centos, bet pagaidām vēl nesanāk. Vēlos, lai dziesmas teksta jēga ir dziļa. Taču zinu, ka reiz man izdosies uzrakstīt ko labu arī latviski.

– Eirovīziju redzi kā tramplīnu vai tikai pieredzes iespēju?

– Nav daudz mākslinieku, kas kaut kur tālāk tikuši tieši pēc Eirovīzijas. Man nepatīk sapriecāties par agru un kaut ko savā dzīvē izdomāt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.