Vai tomātus var saldēt? Atbild šefpavāre 8

Kāds TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītājs interesējas, vai var saldēt svaigus tomātus? Atbildi sniedz šefpavāre Ina Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

Ina neiesaka tomātus saldēt svaigā veidā, jo pēc to atlaidināšanas būs ļoti daudz ūdens un arī tomātam raksturīgā garša būs zudusi.

Tā vietā šefpavāre iesaka tomātus sagatavot čatnija vai mērces veidā, vai arī tomātus izkarsēt, sablenderēt un iegūto tomātu biezeni likt saldētavā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.