Vai tomātus var saldēt? Atbild šefpavāre 8

Kāds TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītājs interesējas, vai var saldēt svaigus tomātus? Atbildi sniedz šefpavāre Ina Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
Lasīt citas ziņas

Ina neiesaka tomātus saldēt svaigā veidā, jo pēc to atlaidināšanas būs ļoti daudz ūdens un arī tomātam raksturīgā garša būs zudusi.

Tā vietā šefpavāre iesaka tomātus sagatavot čatnija vai mērces veidā, vai arī tomātus izkarsēt, sablenderēt un iegūto tomātu biezeni likt saldētavā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.