Vai tomātus var saldēt? Atbild šefpavāre 8

Kāds TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītājs interesējas, vai var saldēt svaigus tomātus? Atbildi sniedz šefpavāre Ina Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
“Es tikko paķēru šoku “Maximā”! Tikko vēl bija 30 centi!” Pircēju nepatīkami pārsteigušas cenas populārajā veikalā
Skandāls Krievijas televīzijā: Skabejeva krīt histērijā, kad viens no ekspertiem tiešraidē atklāj patiesību par notikumiem Ukrainā
Kokteilis
5 latvieši, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu, bet nākotnē varētu kļūt par miljonāriem – par dažiem no viņiem jau būsiet dzirdējuši 28
Lasīt citas ziņas

Ina neiesaka tomātus saldēt svaigā veidā, jo pēc to atlaidināšanas būs ļoti daudz ūdens un arī tomātam raksturīgā garša būs zudusi.

Tā vietā šefpavāre iesaka tomātus sagatavot čatnija vai mērces veidā, vai arī tomātus izkarsēt, sablenderēt un iegūto tomātu biezeni likt saldētavā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.