Foto – Shutterstock

Vakariņas slaidās līnijas kārotājiem 0

PAGATAVOŠANA

Zivs fileju samaļ, pievieno biezpienu, olu, sīki sakapātus zaļumus, garšvielas. Samīca viendabīgu masu, veido nelielas kotletes. Uz cepešplāts klāj cepampapīru un uz tā sarindo kotletes. Liek cepeškrāsnī un 180–200 grādos cep aptuveni 20 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
Kā atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
“Nebija sūdzību par pašsajūtu…” Anatolija Danilāna ģimenē piedzīvots vissmagākais zaudējums
Lasīt citas ziņas

Labi sader ar dažādiem svaigiem dārzeņiem vai zaļajiem lapu salātiem, kam var pievienot sakapātas dilles, pētersīļus, piparmētru, timiānu vai majorānu, piespiest citrona sulu.

Kas labs? Lielisks olbaltumvielu avots – ir gan zivs, gan vājpiena biezpiens, kas labi iederas šādā kombinācijā, turklāt savelk kopā kotlešu masu. Sātīgs un garšīgs ēdiens, kas tomēr ir liess. Piedevās pietiek ar svaigiem salātiem un zaļumiem.

Pavāres piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Zivi pagatavoju nedaudz citādi. Daļu fileju samalu, bet dažas filejas plakaniski pārgriezu uz pusēm un pēc tam sagriezu strēmelēs. Tajās ietinu gatavo kotlešu masu un rullīšus uzmanīgi liku uz cepampapīra.

36,6 °C konsultantes INETA GRĒNIŅA, restorāna Ave Luna šefpavāre

SIGNE RINKULE, uztura speciāliste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.