Vaniļas radziņi ar riekstiem. Izmēģini arī siera radziņus! 0

250 g kviešu miltu, 100 g sviesta, 100 g sasmalcinātu riekstu kodolu, 50 g cukura, 5 g sāls, 1 ola, pūdercukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Lasīt citas ziņas

Sviestu saputo ar cukuru, putojot pievieno olu, kad pietiekoši labi saputots, pieber miltus, līdz veidojas mīkla.

Mīklu labi samīca un noliek vēsa vietā uz 40—60 minūtēm. No mīklas izveltnē desiņu, sagriež vienādos gabaliņos un veido radziņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Radziņus liek uz apziestas plāts un cep mērenā karstumā. Pūdercukuru sajauc ar vaniļas cukuru. Kad radziņi gatavi, tos siltus apviļā pūdercukurā.

IZMĒĢINI ARĪ SIERA RADZIŅUS!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.