Vaniļas radziņi ar riekstiem. Izmēģini arī siera radziņus! 0

250 g kviešu miltu, 100 g sviesta, 100 g sasmalcinātu riekstu kodolu, 50 g cukura, 5 g sāls, 1 ola, pūdercukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sviestu saputo ar cukuru, putojot pievieno olu, kad pietiekoši labi saputots, pieber miltus, līdz veidojas mīkla.

Mīklu labi samīca un noliek vēsa vietā uz 40—60 minūtēm. No mīklas izveltnē desiņu, sagriež vienādos gabaliņos un veido radziņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Radziņus liek uz apziestas plāts un cep mērenā karstumā. Pūdercukuru sajauc ar vaniļas cukuru. Kad radziņi gatavi, tos siltus apviļā pūdercukurā.

IZMĒĢINI ARĪ SIERA RADZIŅUS!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.