Vaniļas radziņi ar riekstiem. Izmēģini arī siera radziņus! 0

250 g kviešu miltu, 100 g sviesta, 100 g sasmalcinātu riekstu kodolu, 50 g cukura, 5 g sāls, 1 ola, pūdercukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
“Īstā dzīve sākas tikai pēc tam!” Cilvēki, kas piedzīvojuši nāvi atklāj, ko redzējuši viņsaulē – pieci patiesi stāsti 46
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
Lasīt citas ziņas

Sviestu saputo ar cukuru, putojot pievieno olu, kad pietiekoši labi saputots, pieber miltus, līdz veidojas mīkla.

Mīklu labi samīca un noliek vēsa vietā uz 40—60 minūtēm. No mīklas izveltnē desiņu, sagriež vienādos gabaliņos un veido radziņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Radziņus liek uz apziestas plāts un cep mērenā karstumā. Pūdercukuru sajauc ar vaniļas cukuru. Kad radziņi gatavi, tos siltus apviļā pūdercukurā.

IZMĒĢINI ARĪ SIERA RADZIŅUS!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.