Vaniļas radziņi ar riekstiem. Izmēģini arī siera radziņus! 0

250 g kviešu miltu, 100 g sviesta, 100 g sasmalcinātu riekstu kodolu, 50 g cukura, 5 g sāls, 1 ola, pūdercukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Sviestu saputo ar cukuru, putojot pievieno olu, kad pietiekoši labi saputots, pieber miltus, līdz veidojas mīkla.

Mīklu labi samīca un noliek vēsa vietā uz 40—60 minūtēm. No mīklas izveltnē desiņu, sagriež vienādos gabaliņos un veido radziņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Radziņus liek uz apziestas plāts un cep mērenā karstumā. Pūdercukuru sajauc ar vaniļas cukuru. Kad radziņi gatavi, tos siltus apviļā pūdercukurā.

IZMĒĢINI ARĪ SIERA RADZIŅUS!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.