Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša! 0

Pagatavošana

Gatavošanas laiks:
apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks uzbriešanai, vārīšanai un nogatavināšanai)
Katrā porcijā apm. 485 kcal/2029 kJ
27 g olbaltumvielu, 18 g tauku, 53 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

1 No miltiem, divām olām, šķipsniņas sāls un trim ēdamkarotēm ūdens pagatavo mīklu, noliek uzbriest 30 minūtes. Atkausē spinātus. Maizes šķēles iemērc ūdenī.
2 Sīpolus nomazgā, sakapā, vītināto gaļu sagriež. Visu apcep sakarsētā eļļā. Pievieno malto teļa gaļu, apcep. Aptuveni pēc piecām minūtēm iemaisa spinātus, masu pavāra vēl piecas minūtes, tad noņem no uguns. Nospiež maizes šķēles, pievieno gaļas masai, pieliek olu, pieber sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu un majorānu.
3 Mīklu izveltnē uz miltiem apkaisītās darbvirsmas. Izgriež 12 x 12 cm lielus kvadrātus, uz katra liek ēdamkaroti pildījuma. Malas apziež ar ūdeni, kvadrātus pārloka trīsstūra formā. Maliņas aizspiež.
4 Uzkarsē dārzeņu buljonu, tajā 10 minūtes vāra pīrādziņus. Pirms pasniegšanas pārlej ar kausētu sviestu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.