
Foto – Fotolia
Vasarīgi augļu salāti. Vienkārši, krāsaini, veselīgi 0
Nepieciešams
3 āboli
2 apelsīni
2 banāni
2 kivi
4 aprikozes
200 g saldo ķiršu
200 g vīnogu
Reklāma
Reklāma
Gatavošana
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Visus augļus nomazgā un, ja nepieciešams, notīra miziņu. Ķiršus un vīnogas sagriež uz pusēm un izņem kauliņus.
Ābolus, apelsīnus, banānus un kivi sagriež mazos gabaliņos. Visu liek dziļā bļodā, samaisa.
Pasniedz deserta trauciņos, rotātus ar putukrējuma “cepurīti”.