Foto no Shutterstock.com

Otro reizi saskārās ar šo domu pēc četriem gadiem – kad mēs ar māti pēc vecmāmiņas nāves šķirojām viņas mantas. To vidū bija biksītes. Rozā satīna biksītes ar mežģīnēm, tik skaistas un koķetas, ka nav iespējams aprakstīt vārdos. 2

Es nekad neesmu saskārusies tēmu – sekss vecākiem cilvēkiem. It īpaši, ja šiem pensionāriem vairāk nekā septiņdesmit. Šī tēma ir tabu pat tiem, kas labprāt apspriež anālā fistinga sīkumus vai skvirtu.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Dažkārt sieviešu žurnālos garāmejot tiek pieminēts, ka pēc četrdesmit gadu sasniegšanas var samazināties maksts smērvielas un gļotādas kļūst jutīgākas, attiecīgi var būt nepieciešama papildu ieeļļošana. Un šis ir gandrīz vai vienīgais padoms par visiem turpmākajiem četrdesmit gadiem – jo vidējais dzīves ilgums mūsdienu sievietei ir astoņdesmit gadi. Tātad neviens pasaulē nerunā par vēl četrdesmit gadiem seksa, kas mūs gaida!

Es gribētu zināt vairāk! Piemēram, vai ir jauns ziedošs dvēseles pavasaris un otrs medusmēnesis tad, kad visi bērni izaug un aizbrauc mācīties? Un kad var pārtraukt lietot pretapaugļošanās līdzekļus? Menopauze notiek pakāpeniski, un es zinu vairākus gadījumus, kad tika pieņemts, ka tās ir menopauzes pazīmes, taču sieviete pēkšņi (lai gan laimīgi) kļuva par māti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vai, piemēram, matu sirmošana? Nu, tā… ne jau uz galvas… Vai esat domājuši par šo? Tu nēsāsi dabisko, krāsosi vai noskūsi? Vai tās pašas zilās tabletes (viagra)? Esmu pārliecināta, ka pienāks diena – tās būs nepieciešamas, bet es nezinu, kā izturēties pret to. Iespējams, šī būs viena no skumjākajām dienām manā dzīvē. Vai varbūt es būšu laimīga, tāpat kā sieviete no vilciena. Vai krūtis zaudē jutību pēc, piemēram, sešdesmit? Kā pāriet no sarunām uz seksu ar jaunu partneri, kad jums septiņdesmit pieci? Visas man pazīstamās respektabla gadagājuma dāmas jau sen iepazīstas, izmantojot internetu – kur gan citur var mierīgi izvēlēties un parunāties? Nu, un vispār – vai nav jākaunas par to, ko meklē?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.