Foto – Anda Krauze

Cilvēks ir dabas bērns. Viss dabai un tās likumiem pakārtots. Labajos projektos tev paveras zvaigznes un sargeņģeļa spārns. To sajūt. Protams, nevar tikai uz to vien paļauties, bet, kad to saprot, visi vārti ir vaļā. Ar Amerikas projektu bija tāpat. Mēs aizbraucām –, un visi vārti vaļā. Kalns mūs pieņēma. Pieredzējušie sportisti teic, ka jāsacenšas nevis ar konkurentiem, bet ar kalnu. Pareizāk būtu sacīt: cīņa ir par to, lai kalns tevi pieņem. Lai kalns tev atļauj tikt līdz virsotnei. Atļauj būt pirmajam. Bet arī tas ir jānopelna. 0

*

Pēc katrām sacensībām mašīna tiek savesta perfektā kārtībā, lai uz nākamām sacensībām tā būtu gluži kā jauna.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Patlaban mums garāžā stāv divās daļās sadalīts “OSCar”, ar ko esam divas reizes bijuši Dienvidamerikā, Ķīnā, arī Arābu Emirātos, daudz reižu Āfrikā. Mašīna ir gadus astoņus veca, beidzot ir pienācis brīdis, kad jāmaina rāmis. Enerģija, kas izgājusi cauri šai mašīnai, nu ir uzkrājusies, tagad metāls vairs nav drošs, jāsāk metināt, jo tas ir noguris.

Perifērija, proti, tas, kas mašīnai apkārt, ir ideālā stāvoklī, viss ir gatavs braukšanai, bet rāmis ir jāmaina. Te var redzēt, no kā tas braucamais sastāv – tērauds, tērauda caurules, augšā kompozītu materiāli, jumts.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šā gada beigās mašīna atkal būs ideālā kārtībā, brauks sacīkstēs “Africa Eco Race”, kam šoreiz staru sola Parīzē, bet finišs būs Senegālas galvaspilsētā Dakarā.

*
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.