
Foto – Anda Krauze
Siltie vistas salāti 0
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep. Zaļo pupiņu pākstis novāra. Apcepto fileju un vārītās pupiņu pākstis liek katlā kopā ar strēmelītēs sagrieztu šķiņķi un šampinjoniem, pieber garšvielas un sautē nelielā ūdens daudzumā aptuveni pusstundu. Pasniedzot salātiem pievieno nedaudz majonēzes. Ja vēlas mazāk sātīgus salātus, majonēzi var neizmantot.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Zaļo pupiņu pākstis var aizstāt ar puravu.
GARDI! Šķelto zirņu biezenis ar grūbām un bekonu
Kartupeļu un gaļas sacepums
Siera uzkoda pie čipsiem
Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti
Dzirkstošs saldais ēdiens ar “Dāmu pirkstiņiem” un ogām. Izmēģini jau šodien!
Sīpolu zupiņa – Francijas esence. Klasiska recepte
FOTO: Banānu un karameļu deserts ar krēmu
Žāvēti augļi
ar auzu pārslām un medu