Publicitātes foto

Vidusjūras salāti ar rudzu saldskābmaizes grauzdiņiem 0

Šie salāti, kuru dzimtene ir Vidusjūras valstis, ir sātīgi, garšīgi un veselīgi. Apgrauzdētā maize ir tik sātīga, ka neprasās klāt pievienot gaļu. Lai arī tie ir ideāli vasarai, arī citās sezonās tie ir tikpat gardi.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Sagriež rudzu saldskābmaizi kubiciņos un apgrauzdē pannā ar olīveļļu un sakapātiem ķiplokiem, pievieno itāļu garšvielas. Garenā traukā sagriež dažādus salātus vai izmanto gatavo salātu miksli.

Uz salātu lapām uzliek sagrieztus vai ķiršu veida dažādu krāsu tomātus, svaigu gurķi, plāni sagrieztus sarkanos sīpolus, apkaisa ar sarīvētu sieru un olīvām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grauzdiņus bagātīgi uzber pa virsu un uzlej etiķi un olīveļļu. Apkaisa ar sāli un pipariem.

Lai uzzinātu citas receptes no Ilzes Jurkānes raidījuma “Latvijas gardākie stāsti”, skaties zemāk!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.