Foto: Fotolia

Viegli pagatavojams ķiršu liķieris 0

Sastāvdaļas
• 2 kg ķiršu
• 1 kg cukura
• 6 vai 7 krustnagliņas
• 2 g vanilīna
• 10 g kanēļa
• 1 muskatrieksts
• 500 ml degvīna

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ir klāt vasara un ogu laiks, kad var gatavot interesantus dzērienus.

Ķiršus noskalo, izņem kauliņus, sapilda traukā (vislabāk palielā pudelē), pieber cukuru, 6–7 krustnagliņas, vanilīnu, kanēli, rīvētu muskatriekstu un trauku tur saulē 8–10 dienas. Pēc tam pielej degvīnu, 4–5 nedēļas nostādina, izkāš un pilda pudelēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.