
Foto: Robcartorres/SHUTTERSTOCK
Saldie piena grauzdiņi. Recepte no rakstnieces Daces Judinas 0
Sastāvdaļas
• 1–2 kukulīši apkaltušas baltmaizes (graudu maizes)
• 0,5 l (lauku) piena
• cukurs
• malts kanēlis
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Pagatavošana.
Sakarsē pannu, sakaltušo maizīti apmērcē pienā, apbrūnina no abām pusēm, viegli apber ar cukuru un kanēli, krauj kaudzē uz liela šķīvja. Bauda karstas vai atdzisušas. Ja grib sātīgāk, pienam var piekult olu.
Lieliski sader ar miežu–cigoriņu kafiju.