Foto: Robcartorres/SHUTTERSTOCK

Saldie piena grauzdiņi. Recepte no rakstnieces Daces Judinas 0

Sastāvdaļas
• 1–2 kukulīši apkaltušas baltmaizes (graudu maizes)
• 0,5 l (lauku) piena
• cukurs
• malts kanēlis

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Sākusi noplūst informācija, ko Krievija varētu darīt tālāk – šobrīd izskatās, ka tas tiešā veidā varētu skart arī Baltijas valstis 84
Slepkavas jūsu virtuvē: 8 pārtikas produkti, kas klusām iznīcina jūsu aknas, un var būt kaitīgāki pat par alkoholu
Kokteilis
Pirmais koncerts pēc bijušā vīra nāves Sedokovai neizvērtās, kā plānots. Viņa nebija gatava tam, kas notika…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakarsē pannu, sakaltušo maizīti apmērcē pienā, apbrūnina no abām pusēm, viegli apber ar cukuru un kanēli, krauj kaudzē uz liela šķīvja. Bauda karstas vai atdzisušas. Ja grib sātīgāk, pienam var piekult olu.

Lieliski sader ar miežu–cigoriņu kafiju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.