Foto: Robcartorres/SHUTTERSTOCK

Saldie piena grauzdiņi. Recepte no rakstnieces Daces Judinas 0

Sastāvdaļas
• 1–2 kukulīši apkaltušas baltmaizes (graudu maizes)
• 0,5 l (lauku) piena
• cukurs
• malts kanēlis

Reklāma
Reklāma
Mājas
12 cilvēku ieradumi, kas šķiet ārprātīgi kaitinoši suņiem – veterinārārsti īpaši izceļ desmito
“Banda no 8 necilvēkiem smagi piekāva jaunieti” – Rīgas centrā noticis brutāls uzbrukums
Kokteilis
Šis ir jūsu mēnesis! 3 zodiaka zīmes, kas novembrī peldēsies naudā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakarsē pannu, sakaltušo maizīti apmērcē pienā, apbrūnina no abām pusēm, viegli apber ar cukuru un kanēli, krauj kaudzē uz liela šķīvja. Bauda karstas vai atdzisušas. Ja grib sātīgāk, pienam var piekult olu.

Lieliski sader ar miežu–cigoriņu kafiju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.