12.Attiekšanās pret sociālajiem tīkliem kā pret darbu. Dažreiz tas arī ir saistīts ar darbu, un tādā gadījumā to arī vajadzētu tā uztvert, jo nav labi tikt atlaistam. Ja tā nav, gan jau ik pa laikam vari arī iziet no Instagram. Ja vēlies, protams. 1


13.Savstarpējas atbildības trūkums. Piemērs no Reddit: “Es sešus gadus biju kopā ar bijušo, un šo gadu laikā viņai palīdzēju tikt galā ar grūtībām, depresiju un zemo pašvērtējumu. Kopā cīnījāmies soli pa solim. Viņa vienmēr stāstīja, cik pateicīga jūtas un arī man palīdzēs, ja būs tāda vajadzība. Pēc pieciem attiecībās pavadītiem gadiem man parādījās obsesīvi kompulsīvie traucējumi, un ārsti tos nosauca par “vieglu autismu”. Tad, kad es viņai to pateicu, skaidri varēju redzēt, ka viņu tas uztrauc. Pēc gada pienāca kāds neveiksmīgs vakars, kad es četras reizes tīrīju zobus, jo nevarēju sev pa prātam nolikt vietā zobu birsti. Viņa uz mani skatījās ar riebumu un tajā vakarā mani pameta, lai “paņemtu pauzi”. Kopš tā laika neesmu ar viņu runājis.”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
TV24
Slaidiņš: Pieejamā informācija liecina, ka krievu uzbrukums sācis buksēt, jo ukraiņi sākuši aktīvāk reaģēt
Lasīt citas ziņas

14.Komplimentu neteikšana. Dažreiz arī džekiem gribas dzirdēt, ka viņu pēcpuse neizskatās resna tajos džinsos. Nav taču tik grūti ik pa laikam pateikt kādu komplimentu.

15.Tas, ka neesi patiesa. Nespēlē spēlītes. Vienkārši esi tu pati un atrodi tādu puisi, kam tu patiksi tāda, kāda esi (un otrādi). Lūk, tas ir labs padoms.

Avots: cosmopolitan.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.