Foto-Shutterstock

Vistas fileja rīsu vīna un sezama mērcītē 0

Autors: “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 4 vistas filejas
• ½ tējkarotes sāls
• 2,5 ēdamkarotes sezama sēkliņu
• Eļļa fritēšanai

Mērcei:
• 100 ml rīsu vīna (sakē)
• 100 ml sojas mērces
• 2 ēdamkarotes cukura

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos, uzkaisa sāli un fritē uzkarsētā eļļā 6–8 minūtes, līdz tā mazliet apbrūnē.

Gatavo mērci: visas sastāvdaļas 3–4 minūtes vāra katlā ar biezu apakšu, tad izslēdz uguni un virumu atdzesē. Ja negribas pašam gatavot, veikalos var iegādāties tradicionālo japāņu teriyaki mērci, kam ir līdzīga garša.

Vistas filejas gabaliņus liek pannā, uzlej mērci, uzkaisa sezama sēkliņas, uzliek vāku un sutina 10 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.