Foto-Shutterstock

Vistas fileja rīsu vīna un sezama mērcītē 0

Autors: “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 42
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 4 vistas filejas
• ½ tējkarotes sāls
• 2,5 ēdamkarotes sezama sēkliņu
• Eļļa fritēšanai

Mērcei:
• 100 ml rīsu vīna (sakē)
• 100 ml sojas mērces
• 2 ēdamkarotes cukura

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos, uzkaisa sāli un fritē uzkarsētā eļļā 6–8 minūtes, līdz tā mazliet apbrūnē.

Gatavo mērci: visas sastāvdaļas 3–4 minūtes vāra katlā ar biezu apakšu, tad izslēdz uguni un virumu atdzesē. Ja negribas pašam gatavot, veikalos var iegādāties tradicionālo japāņu teriyaki mērci, kam ir līdzīga garša.

Vistas filejas gabaliņus liek pannā, uzlej mērci, uzkaisa sezama sēkliņas, uzliek vāku un sutina 10 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.