Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Vistas un valriekstu salāti 1

Kā gatavot

Kājiņas vāra vistas buljonā, kam pievienotas garšvielas, līdz tās mīkstas, pēc tam atdzesē. Baltmaizes šķēles iemērc pienā un pagaida, līdz uzbriest. Valriekstus apgrauzdē pannā. Vistas gaļu saplucina smalkos gabaliņos. Tai pievieno sasmalcinātus valriekstus un uzbriedinātu baltmaizi, pieber sāli, piparus. Pielej nedaudz buljona, lai iegūtu pabiezas konsistences masu. Ziež uz grauzdiņa vai pasniedz ar čipsiem.

Reklāma
Reklāma
Izdedzinās caurumu tavā kabatā: 10 BMW modeļi, kurus nevajadzētu pirkt
RAKSTA REDAKTORS
“Viņš teica, ka vairs nejūt kājas, bija bāls” – Viesturs, kurš devās glābt Daugavā esošos makšķerniekus, atceras notikumus liktenīgajā brīdī 1
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.