Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Vistas un valriekstu salāti 1

Kā gatavot

Kājiņas vāra vistas buljonā, kam pievienotas garšvielas, līdz tās mīkstas, pēc tam atdzesē. Baltmaizes šķēles iemērc pienā un pagaida, līdz uzbriest. Valriekstus apgrauzdē pannā. Vistas gaļu saplucina smalkos gabaliņos. Tai pievieno sasmalcinātus valriekstus un uzbriedinātu baltmaizi, pieber sāli, piparus. Pielej nedaudz buljona, lai iegūtu pabiezas konsistences masu. Ziež uz grauzdiņa vai pasniedz ar čipsiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Kokteilis
Vīrieši, kuri baidās pazaudēt savas sievietes, parasti dara šīs 11 lietas, pat ja viņiem to neprasa
Lavrovs skaidro, kāpēc Aļaskā ieradās džemperī ar nepārprotamu vēstījumu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.