Vistas šķiņķīši cepešpannā ar krāsainiem dārzeņiem. Koši rudenīga recepte 0


Gatavošanas laiks:
apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks sutināšanai)
Katrā porcijā apm. 490 kcal/2050 kJ
36 g olbaltumvielu, 18 g tauku, 43 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
Lasīt citas ziņas

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, pārkaisa ar jūras sāli. Kartupeļus rūpīgi nomazgā, liek cepešpannā un pārkaisa ar nomazgātu, nosusinātu un sakapātu rozmarīnu.

2. Vistu šķiņķīšus nomazgā, nosusina. Atdala šķiņķi no kājas. Tējkaroti sāls sajauc ar pipariem un paprikas pulveri. Ierīvē vistas gaļu. Šķiņķus un stilbus liek cepešpannā starp kartupeļiem, cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Cukīni nomazgā, nosusina, sagriež strēmelēs, papriku nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež plānās strēmelītēs. Ķirštomātiņus nomazgā, nosusina, izgriež kātiņus, sadursta. Dārzeņus liek pie gaļas un kartupeļiem aptuveni pēc 25 minūtēm, pārlaista ar mērci no cepešpannas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.